Eksem / Psoriasis / Akne

Eksem - Psoriasis - Akne

Mer än 200.000 lider av psoriasis och ca 1 miljon av eksem.

Min och klienters erfarenheter visar att många med eksem, psoriasis eller akne lider mer än de behöver helt i onödan.

Många lider av eksem, psoriasis eller akne idag som är olika slags utslag på huden. Det kan både vara jobbigt estetiskt och även att de kliar. Men problemen slutar långt ifrån där, de är inte endast hudsjukdomar utan är varningssignaler från kroppens insida att något inte står rätt till, dvs för att bli av med hudproblemen handlar det om att läka kroppens insida och inte hålla på med krämer utifrån. Tex psoriasis klassas även som en allvarlig kronisk systemsjukdom, där immunsystemet spelar en central roll vilket ökar risken för andra allvarligare hälsoproblem, därför är dessa hudproblem viktiga att åtgärda enligt mig.

Eksem, psoriasis och akne är alla inflammatoriska sjukdomar dvs har ett gemensamt grund problem, vilket är kroniska inflammationer. Andra saker som också kan vara involverade är matintoleranser, störd tarmflora, dålig cirkulation, för mycket positiva joner, fria radikaler som skadar våran kropp m.m. Ett annat problem kan vara med avgiftningen som gör att för mycket slaggämnen fastnar i kroppen och stör cellfunktionen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar för att försöka dämpa hudproblemen, ofta med kortison.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag kronisk inflammation i kroppen? Varför har jag för mycket positiva joner, fria radikaler, dålig cirkulation, störd cellfunktion och för mycket slaggämnen i kroppen? 

Inflammationer och de övriga problemen orsakas främst av våran livsstil, att våran kropp utsätts för påfrestningar som skapar kroniska inflammationer och obalanser. Med ändrad livsstil för att hjälpa kroppen att avgifta sig själv, släcka inflammationerna och stötta kroppens självläkande förmåga, har erfarenheterna rullat in med mycket goda resultat där både jag själv hade vuxen akne och även klienter som har fått mycket mindre eksem, psoriasis eller akne, eller till och med blivit av med det helt. 

Jag har själv haft mycket hälsoproblem som tex mycket vuxen akne, extrem värk i hela kroppen, extrem huvudvärk dygnet runt, 7 dagar i veckan i 10 års tid, stora sömnproblem med förlamande trötthet, hjärndimma, stora magproblem av alla dess slag för att nämna några problem, i ca 10 års tid. Jag gick inom traditionella sjukvården under dessa 10 år utan att få hjälp, blev bara sämre för varje år som gick och de dömde mig att ”lära mig leva med det, för det finns inget att göra”. Har idag pratat med tusentals människor som upplever samma sak. 

Men genom att ändra min livsstil och stötta kroppens självläkande förmåga har jag gått från heltidssjukskriven till att bli tillräckligt bra för att komma igång och jobba igen. Huvudvärken är borta, 95% av värken i kroppen är borta, magproblemen är borta, sover lite bättre och lite mer energi och mindre hjärndimma. Vuxen aknen är även helt borta. Så jag vet hur det är och vad du går igenom / behöver gå igenom av egen erfarenhet och kommer ge dig de verktyg som har hjälpt mig tillbaka till livet.

Hur skulle det kännas om din eksem, psoriasis eller akne halverades?

Eller försvann helt?

Slippa kliandet och klådan det kanske ger?

Få ett bättre självförtroende och känna dig mer vacker om det är något som drar ner dig?

Jag tar oftast blodprover sjukvården inte tar för att se om du har obalanser i din kropp från kosten, och sedan jobbar vi tillsammans med kostförändringar i kombination med näringsprodukter. Många av mina klienter har delat med sig av sina egna positiva erfarenheter från eksem, psoriasis eller akne när vi har jobbat mot att hjälpa kroppen att släcka inflammationerna, balansera sig själv och att självläka. 

Du gör som sagt inte detta själv! Jag kommer coacha dig under hela processen och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha ett par personer GRATIS (värde 4990 kr) som jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sin eksem, psoriasis eller akne.

"Jag kommer alltid vara tacksam"

De senaste 10 åren har jag haft svåra hudproblem. Jag har besökt flera dermatologer, naturläkare och homeopater som försökt hjälpa mig, men inte lyckats. Mina problem har verkligen påverkat min självkänsla och när det varit som värst lämnade jag aldrig huset osminkad. I oktober 2016 bestämde jag mig för att prova något nytt. Jag började jobba mot insidan av kroppen och även rena naturliga hudvårdsprodukter och serum. Resultatet är fantastiskt och jag kommer alltid vara tacksam och fortsätta ta hand om min kropp och använda produkterna!

Haldora, 23 år

"En av orsakerna till att jag brinner för att hjälpa andra"

Jag led av akne hela tonårslivet, men även i vuxen ålder. Enda gången jag slapp den var några korta perioder där jag åt superstarka mediciner från läkaren men sen kom den tillbaka igen 6 månader senare. Jag undvek kameran som pesten förut så finns inte många bilder från förr, men här har jag hittat en bild men hade ännu värre än så många gånger.

Idag har jag ingen akne längre efter att jag har börjat ta hand om kroppen bättre och gett den möjligheten att självläka. Detta är en av orsakerna till att jag brinner för att hjälpa andra människor också.

Patrik Karlsson - Fit4Life.se

Före & efter bilder

Vad du kommer få:

 • GRATIS hälsocoaching, hur fungerar kroppen? Hur ser det ut i världen idag? Varför får vi många av de sjukdomar vi får idag? (Värde 600 kr)
 • GRATIS kostschema vad vi bör äta samt vad vi bör undvika för att hjälpa kroppen på sikt. (Värde 995 kr)
 • GRATIS uppföljning i 6-12 månader, där vi kommer ha fortsatt kontakt för att se hur det går, svara på frågor samt se om det är något som behöver ändras. (Värde 3395 kr)
 • Om du vill finns det möjlighet att ta enkla hembaserade blodprover sjukvården inte tar för att se om du har obalanser i kroppen från den kost du äter idag.

Vad som förväntas av dig:

 • Redo att göra förändringar i din kost med min hjälp.
 • Hålla regelbunden kontakt med mig.
 • Redo att investera i dig själv och din hälsa för att täppa till näringsbrister och vända den negativa spiralen du har hamnat i, men coachingen är gratis.
 • Tillåter mig att använda din erfarenhetshistoria senare på min hemsida m.m. som referens.

Ansök idag om du är redo att investera i dig själv och göra en förändring för att förbättra din framtida hälsa.

Att fylla i formuläret är ej bindande utan endast för mer kort information över telefon till att börja med för att se om vi ska gå vidare.

  Ge huden och kroppen en chans att må bättre

  Hur skulle det kännas om din eksem, psoriasis eller akne halverades? Eller försvann helt? Slippa kliandet och klådan det kanske ger? Få ett bättre självförtroende och känna dig mer vacker om det är något som drar ner dig?

  OBS! Jag botar ej några sjukdomar, jag jobbar endast med att hjälpa till att balansera och stötta kroppens självläkande förmåga för att försöka lindra symptom på naturlig väg.