TJÄNSTER

UNDER KONSTRUKTION
Några av de saker jag jobbar mot, scrolla ner för att läsa mer om det du är intresserad av:

NATURLIG HÄLSA

Hälsorådgivning

Många lider idag av olika hälsoproblem onödigt mycket helt i onödan. Om vi lär oss mer om hur kroppen fungerar och får förståelse för den kan vi ändra vår livsstil och i de flesta fall minska våra symptom oerhört mycket, det vet jag av egen erfarenhet efter att ha varit väldigt sjuk med många olika hälsoproblem. 

För att nämna några få; Kronisk huvudvärk, fibromyalgi med extrem värk i princip varenda muskel och led i hela kroppen samt magproblem av alla dess slag man kan tänka sig. Utbränd och extrem kronisk trötthet med hjärndimma, koncentrationssvårigheter och stora minnesproblem för att nämna några av alla de problem jag haft.

Idag mår jag mycket bättre efter att ha lärt mig mer om kroppen och stöttar dess självläkande förmåga på olika sätt, därför har jag även valt att coacha andra som vill jobba på sin hälsa på naturliga vägar för att må bättre.

NATURLIG HÄLSA

Värk i kroppen - Reumatism - Fibromyalgi - Artros

Hur skulle det kännas om värken halverades, eller rentutav nästan försvann på naturligt sätt utan läkemedel? Vad skulle det betyda för dig och hur skulle det underlätta för ditt liv? Vad skulle du kunna göra som du inte kan idag?

Forskning visar att över 50% av befolkningen lider av långvarig värk 

  1. Reumatism: ~1 miljon st
  2. Artros ~1 miljon st
  3. Fibromyalgi ~200 000 st

Alla är inflammatoriska sjukdomar. Men frågan läkare inte ställer sig är, varför drabbas så många av kronisk inflammation i dagens samhälle? Och vad kan vi göra åt det? Det är en av punkterna jag jobbar mot för att lindra värken många har och jag är en av dom som har minskat min värk i kroppen med 90-95% av vad jag hade förut.

NATURLIG HÄLSA

Huvudvärk - Migrän

Hur skulle det kännas om huvudvärken eller migränen skulle minska eller rentutav försvinna på naturliga vägar utan läkemedel? Vad skulle det betyda för dig och hur skulle det underlätta för dig i ditt liv? 

Ca 50% av vuxna befolkningen drabbas av olika typer av huvudvärk och över 1,4 miljoner människor drabbas av migrän.

Finns flera anledningar till varför man kan få huvudvärk eller migrän. Kan vara spänningar i muskulaturen, stress, hormoner m.m. Dvs obalanser i kroppen på olika vis.

Genom att ändra sin livsstil för att balansera kroppen och stötta kroppens självläkande förmåga har många minskat eller till och med blivit av med sin huvudvärk eller migrän. Jag är en av dom som har blivit av med 10 års EXTREM huvudvärk jag hade 24 timmar om dygnet.

NATURLIG HÄLSA

IBS - Magproblem

Hur skulle det kännas om du kunde minska på magproblemen eller rentutav bli av med dom på naturliga vägar utan mediciner? Slippa veta vart närmaste toan är för man vet aldrig när det blir bråttom? Vad skulle det betyda för din livskvalité? 

20% lider av magproblem och ca 3% av befolkningen har IBS.

Finns fler anledningar till varför man får magproblem så som stress kan förvärra, matintoleranser, obalans på tarmflora eller kronisk inflammation för att nämna några få. Det finns många saker som kan trigga igång eller skapa magproblem.

Genom att ändra sin livsstil för att balansera kroppen och stötta kroppens självläkande förmåga har många minskat eller till och med blivit av med sina magproblem. Jag är en av dom som hade alla slags magproblem man kan ha som tex ont i magen, svullen, sura uppstötningar, illamående, varierande från stenhård till superlös i magen och man kunde behöva besöka toan i panik. Idag är jag dock helt problemfri från alla magproblem.

 

NATURLIG HÄLSA

Eksem - Psoriasis - Akne

Hur skulle det kännas om du kunde minska eller rentutav bli symptomfri från din akne, psoriasis eller eksem? Det är lätt att påverkas hur man mår mentalt av det, men även är irriterande och kan göra ont.

Ca 1 miljon lider av eksem och 200 000 av psoriasis. 3-5% lider fortfarande av akne vid 40 års ålder.

Alla är inflammatoriska sjukdomar och är ett inre problem främst men visar sig i huden. Men frågan läkare inte ställer sig är, varför drabbas så många av kronisk inflammation i dagens samhälle? Och vad kan vi göra åt det? Det är en av punkterna jag jobbar mot för att lindra eksem, psoriasis och akne.

Jag själv hade en hel del akne även i vuxen ålder, men är oftast helt fri från akne med nån enstaka liten som kommer ibland när jag slarvar för mycket bara.

NATURLIG HÄLSA

PMS - Menstruation - Klimakteriet

UNDER KONSTRUKTION

NATURLIG HÄLSA

Skönhet - Anti-Aging - Hår - Hud - Naglar

Vårt utseende är något som ofta kan påverkar oss mentalt hur vi mår, speciellt med all press från dagens samhälle hur man ska se ut.

Vi kan påverka mycket av vårt yttre genom att främst ta hand om vårt inre, för det är där det börjar. Kronisk inflammation skadar kroppen och påskyndar åldrandet, näringsbrister likaså. 

Genom att jobba mot att minska inflammationerna i kroppen, fylla på med rätt näring kan vi minska på rynkorna och andra hudproblem. Även få håret att växa snabbare och längre, sluta klyva sig och bli starkare. Även i vissa fall få håret att börja växa ut igen om man börjat bli tunnhårig. Korta naglar som inte vill växa börjar växa, sköra naglar blir starkare och många andra fördelar på utsidan av kroppen.

NATURLIG HÄLSA

Viktminskning

Över 50% av Sverige befolkning är överviktiga eller har fetma idag, och det är inte konstigt med tanke på hur vi har byggt upp dagens samhälle som direkt gynnar viktuppgång tyvärr.

Många kan må dåligt över hur dom ser ut i spegeln, påverka en mentalt, gör en mer blyg och återhållsam. Dock är det så mycket mer än så som det är fördelaktigt att gå ner i vikt om man är överviktig. Risken för att drabbas av i princip alla slags hälsoproblem och sjukdomar ökar mycket vid övervikt, så finns många fördelar med att gå ner i vikt.

Ofta kan vi behöva lite hjälp på traven för att komma på rätt bana för att försöka bygga långsiktiga och hållbara resultat som även gynnar ens hälsa samtidigt.

MASSAGE

Massage

OBS; Pga skada behandlar jag ej för tillfället

Mjukar upp spända muskler.

ART NEURO

Art Neuro

OBS; Pga skada behandlar jag ej för tillfället

Korrigering av ryggrad utan att ”knäcka” som många kan uppleva obehagligt.