Huvudvärk / Migrän

UNDER KONSTRUKTION

Huvudvärk - Migrän

Mer än 300 000 lider av kronisk huvudvärk och ca 15% av vuxna befolkningen har migrän

Min och klienters erfarenheter visar att många med kronisk huvudvärk och migrän lider mer än de behöver helt i onödan.

Långvarig huvudvärk och migrän har alla en gemensam grund till problemen, vilket är kronisk inflammation. Andra saker som också kan vara involverade är dålig cirkulation, för mycket positiva joner, fria radikaler som skadar våran kropp m.m. Ett annat problem kan vara med avgiftningen som gör att för mycket slaggämnen fastnar i kroppen och stör cellfunktionen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar för att försöka dämpa huvudvärken eller migränen.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag kronisk inflammation i kroppen? Varför har jag för mycket positiva joner, fria radikaler, dålig cirkulation, störd cellfunktion och för mycket slaggämnen i kroppen? 

Inflammationer och de övriga problemen orsakas främst av våran livsstil, att våran kropp utsätts för påfrestningar som skapar kroniska inflammationer och obalanser. Med ändrad livsstil för att hjälpa kroppen att avgifta sig själv, släcka inflammationerna och stötta kroppens självläkande förmåga, har erfarenheterna rullat in med mycket goda resultat där både jag själv och klienter har fått minskad mängd huvudvärk eller blivit av med den helt. Några med extrem migrän har fått mycket färre och lättare anfall, eller de med lindrigare migrän har vissa blivit av med det helt.

Jag har själv haft mycket hälsoproblem som tex extrem värk i hela kroppen, extrem huvudvärk dygnet runt, 7 dagar i veckan i 10 års tid, stora sömnproblem med förlamande trötthet, hjärndimma, stora magproblem av alla dess slag för att nämna några problem, i ca 10 års tid. Jag gick inom traditionella sjukvården under dessa 10 år utan att få hjälp, blev bara sämre för varje år som gick och de dömde mig att ”lära mig leva med det, för det finns inget att göra”. Har idag pratat med tusentals människor som upplever samma sak. 

Men genom att ändra min livsstil och stötta kroppens självläkande förmåga har jag gått från heltidssjukskriven till att bli tillräckligt bra för att komma igång och jobba igen. Huvudvärken är borta, 95% av värken i kroppen är borta, magproblemen är borta, sover lite bättre och lite mer energi och mindre hjärndimma. Så jag vet hur det är och vad du går igenom / behöver gå igenom av egen erfarenhet och kommer ge dig de verktyg som har hjälpt mig tillbaka till livet.

Hur skulle det kännas om din huvudvärk eller migrän halverades?

Eller nästan helt försvann?

Slippa vara sängliggande i perioder?

Vad skulle du kunna göra som du inte kan idag?

Kunna prestera och fokusera bättre på jobbet eller i ditt privatliv?

Röra på dig mer?

Sporta?

Kunna leka och fokusera bättre på dina barn eller barnbarn?

Jag tar oftast blodprover sjukvården inte tar för att se om du har obalanser i din kropp från kosten, och sedan jobbar vi tillsammans med kostförändringar i kombination med näringsprodukter. Många av mina klienter har delat med sig av sina egna positiva erfarenheter från huvudvärk och migrän när vi har jobbar mot att hjälpa kroppen att släcka inflammationerna, balansera sig själv och att självläka. 

Du gör som sagt inte detta själv! Jag kommer coacha dig under hela processen och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha ett par personer GRATIS (värde 4990 kr) som jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sin huvudvärk eller migrän.

Vad du kommer få:

 • GRATIS hälsocoaching, hur fungerar kroppen? Hur ser det ut i världen idag? Varför får vi många av de sjukdomar vi får idag? (Värde 600 kr)
 • GRATIS kostschema vad vi bör äta samt vad vi bör undvika för att hjälpa kroppen på sikt. (Värde 995 kr)
 • GRATIS uppföljning i 6-12 månader, där vi kommer ha fortsatt kontakt för att se hur det går, svara på frågor samt se om det är något som behöver ändras. (Värde 3395 kr)
 • Om du vill finns det möjlighet att ta enkla hembaserade blodprover sjukvården inte tar för att se om du har obalanser i kroppen från den kost du äter idag.

Vad som förväntas av dig:

 • Redo att göra förändringar i din kost med min hjälp.
 • Hålla regelbunden kontakt med mig.
 • Redo att investera i dig själv och din hälsa för att täppa till näringsbrister och vända den negativa spiralen du har hamnat i, men coachingen är gratis.
 • Tillåter mig att använda din erfarenhetshistoria senare på min hemsida m.m. som referens.

Ansök idag om du är redo att investera i dig själv och göra en förändring för att förbättra din framtida hälsa.

Att fylla i formuläret är ej bindande utan endast för mer kort information över telefon till att börja med för att se om vi ska gå vidare.

  Ge ditt huvud en chans att fungera och må bättre

  Hur skulle det kännas om din huvudvärk eller migrän halverades? Eller nästan helt försvann? Slippa bli säng liggandes i perioder? Vad skulle du kunna göra som du inte kan idag? Kunna prestera och fouksera bättre på jobbet eller i ditt privatliv? Röra på dig mer? Sporta? Kunna leka och fokusera bättre på dina barn eller barnbarn?

  OBS! Jag botar ej några sjukdomar, jag jobbar endast med att hjälpa till att balansera och stötta kroppens självläkande förmåga för att försöka lindra symptom på naturlig väg.