ERFARENHETER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur euismod enim a metus adipiscing aliquam. Vestibulum in vestibulum lorem.

John Doe, CEO
Migrän – Magproblem – Energi – Viktminskning

Jag har senaste 2-3 åren haft migrän 2-3 i veckan och jag har haft magproblem nästan varje dag så länge jag kan minnas.

Efter att ha kört livsstilsprogrammet har jag inte haft någon migrän, både magont och svullnaden jag haft är så gott som borta. Jag har även fått mer energi till jobbet och lyckats gå ned 5,5kg.

Viktminskning – Migrän – Energi

På mindre än 1 månad gick jag ned 7 kg utan att förlora någon muskelstyrka. Allt onödigt bukfett försvann helt.

Inte nog med det, min återkommande migrän försvann också. Fortsättningsvis har jag även blivit piggare, med mer energi kvar vid arbetsdagens slut, och viktnedgången har hållit i sig.

PPP Psoriasis – Fibromyalgi – Artros – Sömn – Magkatarr

Jag har lidit av extrema svettningar vid minsta ansträngningar, såg ut som om jag klivit ut ur duschen med kläderna på. Detta har i stort sätt blivit helt bra.

Jag har även PPP en sorts psoriasis under foten som leder till klåda och kliar en hel del men även detta här nästan blivit helt bra.

Jag har haft fibromyalgi med extrem värk, mina barn kunde knappt krama mig för så fort de lade armarna på axlarna så skrek jag. Var så känslig mot beröring. Idag har jag jätte mycket mindre värk från fibromyalgin som är så skönt! Jag hade även svår atros i bägge höfterna och var på väg att operera mig för det men även där har nästan värken och problemen borta helt.

Har haft problemet med att inte kunna sova på nätterna och ligger vaken i flera timmar utan att somna förut men somnar idag mycket lättare och känner mig mer utvilad de flesta morgnarna. En annan liten detalj är att mina naglar har blivit starkare och tåligare.

Jag har även haft magkatarr så länge jag kan minnas men den är äntligen bra nu.

Utbränd – Värk i kroppen – Magproblem

Har lidit av trötthet i många år – varit till läkare men alla prover har varit bra.

År 1999 blev jag sjukskriven för Utmattningssyndrom, var helt sjukskriven till 2003 sen har jag jobbat halvtid till 2011. Jag har haft mycket värk i kroppen och i leder, har ej klarat av att gå en lång promenad och någon mera fysisk ansträngning förrän jag har legat med värk på natten.

Jag har under dom här åren ätit mycket mediciner bland annat antiinflammatorisk med smärtstillande för att kunna sova.

Började ganska snart att vakna tidigare och behövde inte sova eller vila på dagen som förut.

Jag har slutat med mina värktabletter helt, har kommit igång med att träna klarar av flera fysiska aktiviteter, har energi kvar och framförallt inte värk längre.

Har varit lite känslig mot gluten så jag har ätit glutenfritt hemma oftast de sista 15 åren men syndat borta som senare har straffat sig, dom sista veckorna har jag varit på semester och ätit en hel del mjölmat men ingen reaktion över mjölet, så magen mår mycket bättre på mig.

Jag känner mig mycket lugnare stabilare i mitt humör.

Kan inte förstå riktigt hur det kan bli sån skillnad när man börjar ge kroppen rätt förutsättningar.

Trött & Seg – Klarare i huvudet – Blodsockerfall – Sömn

Brukade alltid vara seg och trött halva dagen innan kroppen kom igång. Nu sover jag bättre på nätterna samt är piggare och mer klar i huvudet på morgonen. Detta har även lett till bättre tålamod och känner mig gladare om dagarna.

Mina naglar har blivit bättre, upplever som att jag har fått en högre smärttröskel och jag har fått jämnare blodsocker och får inte samma blodsockerfall som jag haft tidigare.

Jag upplever att jag orkar mer på gymmet och får snabbare resultat, körde även en liten detox för att rensa kroppen och gick ner 6kg på mindre än en vecka.

Migrän – Trötthet – Koncentration – Magproblem – Sömn – Viktminskning

Jag har lidit av migrän i ca 30 år och sista 10 åren har jag haft migrän 5 utav 7 dagar och de andra 2 dagarna har jag haft huvudvärk. Hade även problem med trötthet, energilös och svårt att koncentrera mig. Även haft stora problem med magkatarr.

Lever nu efter livsstilsprogrammet och har fått mer energi, bättre koncentration och uthållighet samt sover bättre. Migrän har jag bara 1 dag i veckan nu och ingen huvudvärk. Magkatarren är till 99% bättre och har även gått ned 13 kg och är bara något kilo ifrån min målvikt. Har haft lätt för att gå ner i vikt förut men har aldrig lyckats hålla det längre tider men nu har jag även fått verktygen för att klara av det.

Rekommenderar verkligen andra med migrän och de andra problemen jag har haft att ge livsstilsprogrammet en chans och se om det kan hjälpa dig också.

Viktminskning – IBS

På mindre än en månad har jag gått ner 11,5kg utan att förlora någon styrka på gymmet. Fick även mycket mer energi, bättre sömn och bättre välmående.

Har även haft stora problem med IBS mage så länge jag kan minnas, men har idag inga problem kvar.

Artros – Ögon – Naglar – Mage – Sötsug

Innan hade jag jätte problem med artros i några fingrar och trodde inte jag skulle kunna fortsätta jobba med städ och plocka upp varor i matbutik länge till, men har tack vare hjälp blivit av med nästan alla problem och kan fortsätta.

Har även haft problem med domningar i min vänstra arm som har blivit mycket bättre. När jag duschade förr i tiden fick jag alltid klåda men denna har nästan helt försvunnit nu.

Jag har alltid varit pigg men motivationen till att börja träna har även kommit nu sedan jag fått hjälp.

Andra positiva saker som har hänt är att jag inte behöver använda ögondroppar längre pga torra ögon, mina naglar har blivit bättre, min mage har blivit bättre samt att mitt sötsug har minskat.

Min läkare säger även att mina hälsovärden som blodtryck, blodsocker, kolesterol som egentligen aldrig varit speciellt dåliga har blivit ännu bättre nu!

Anita Söderström
Uppsala
Blodtryck – Värk – Energi – Sömn

Jag har under många år lidit av dålig sömn och värk i kroppen. Försökt få hjälp av läkare men ej fått någon direkt hjälp då dom ej hittade något direkt ”fel”. De dom kunde hitta var högt blodtryck, magkatarr och att jag ”antagligen” hade fibromyalgi. Haft problem med ryggen i stort sett hela livet och efter 3 ryggskott blev smärtan bara ännu värre.

Men efter att jag kommit i kontakt med Patrik så har jag börjat må mycket bättre. Jag är mera utvilad när jag vaknar. Jag vaknar tidigare än förut och har mera energi.

Mitt blodtryck är normalt som tidigare var för högt och jag känner inte av hjärtklappning på samma sätt. Ryggen är betydligt bättre och den värsta smärtan är borta.

IBS – Magproblem – Energi – Gladare

Mina magproblem började på allvar i mars 2015. Jag besökte akuten och vårdcentralen flera gånger de kommande månaderna. Augusti 2015 fick jag diagnosen IBS, fick då medicin som hjälpte något men inte mycket. Hade nästan konstant ont i nedre delen av magen, var oerhört trött nästan hela tiden, samt illamående, m.m. I början på 2016 kom jag i kontakt med Patrik och har nu gått igenom ett program. Efter detta mår jag idag mycket, mycket bättre! Känner mig pigg, har i princip inte haft några magproblem och är mycket gladare.