Massage-2

UNDER KONSTRUKTION - behandlar EJ tyvärr pga skada

Jag behandlar akut eller kronisk värk i nacke, rygg eller bäcken samt huvudvärk.

Kom på massage i kombination med Art Neuro, korrigering av ryggrad utan att ”knäcka”.

Massage i kombination med Art Neuro(korrigering av ryggrad utan att ”knäcka”) ger goda resultat

Många människor har problem med spänningar och värk i kroppen idag. Jag kombinerar massagen med Art Neuro för bästa resultat. Massagen mjukar upp mjukdelarna medans Art Neuro korrigerar det mekanska i kroppen, dvs ryggradens funktion.

När man jobbar mot att både mjuka upp musklerna och korrigera ryggraden på samma gång ger det oftast bättre resultat än att bara göra det ena av dem då man jobbar mot problemet från flera håll.

Pris 1 timme behandling Massage + Art Neuro, korrigering av ryggrad utan att ”knäcka”:

Första besöket 400kr (200kr prova på rabatt)
Övriga besök 600kr

Finns på Johannesbäcksgatan 82a i Uppsala och kan ringa mig för frågor eller boka tid på 0731-814545 eller fyll i formuläret här på sidan.

Art Neuro är grundat på principen att kroppen har en inbyggd förmåga att korrigera och läka sina egna problem. En förutsättning för att kunna göra detta är att kroppens läkande processer får arbeta utan störningar från omgivningen eller inifrån kroppen. Nervsystemet kontrollerar direkt eller indirekt alla de processer som läker och upprätthåller kroppen. En störning i nervsystemet kan få katastrofala följder på hälsa, välmående och prestation.

Art Neuro har som syfte att korrigera de störningar på nervsystemet som kommer från ryggraden och dess funktion.

För att hjälpa kroppen att korrigera nervsystemets funktion använder sig Art Neuro terapeuten av lätta, bekväma och exakta tryckningar som minskar irritationen på nervsystemet och gör att kotpelarens muskler får möjlighet att justera de obalanser som gett upphov till irritation på nervsystemet.

Art Neuro är utvecklat från ett antal mjuka kiropraktiska tekniker, men skall absolut inte sammanblandas  med kiropraktik som många kiropraktorer praktiserar, detta är två helt olika behandlingsformer.  Syftet med en kiropraktisk justering eller manipulation är att försöka ändra ryggradens struktur och därmed förbättra nervsystemets funktion. För att åstadkomma detta kan det ibland krävas en kraftig impuls vilket många uppfattar som obehagligt. Art Neuro förbättrar nervsystemets funktion reflexmässigt och därmed kan din kropp själv inifrån justera det som är obalanserat.

      Hjälper vid:

  •  Huvudvärk
  •  Nackproblem
  •  Ryggproblem
  •  Problem med ländrygg
  •  Problem med bäcken

Finns på Johannesbäcksgatan 82a i Uppsala och kan ringa mig för frågor eller boka tid på 0731-814545 eller fyll i formuläret nedan.

    Alla tjänster vare sig fysiska träffar eller online som ej avbokas minst 24 timmar före avsatt tid debiteras med 600 kr oavsett anledning på grund av förlust av inkomst.

    Jag jobbar med Massage och Art Neuro(korrigering av ryggrad utan att ”knäcka”), är ej utbildad kiropraktor eller praktiserar klassisk kiropraktik på något vis.