Värk i kroppen / Reumatism / Fibromyalgi / Artros 2

UNDER KONSTRUKTION

Värk i kroppen - Reumatism - Fibromyalgi - Artros

Mer än 25% av Sveriges befolkning har någon form av långvarig värk eller reumatisk sjukdom

Många lever idag med kronisk värk av något slag och en del av dem har någon slags reumatisk sjukdom.

Reumatism är ett samlingsnamn för många olika sjukdomar där bland annat fibromyalgi, RA och artros ingår. Dessa sjukdomar visas på olika sätt där en del sätter sig på nervsystemet, andra i musklerna och vissa i leder osv.

Men vanlig långvarig värk och reumatiska sjukdomar har en gemensam grund till problemen, vilket är kroniska inflammationer. Andra saker som också kan vara involverade är dålig cirkulation, för mycket positiva joner, fria radikaler som skadar våran kropp m.m. Ett annat problem kan vara med avgiftningen som gör att för mycket slaggämnen fastnar i kroppen och stör cellfunktionen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar för att försöka dämpa symptomen, dvs värken.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag kronisk inflammation i kroppen? Varför har jag för mycket positiva joner, fria radikaler, dålig cirkulation och för mycket slaggämnen i kroppen? 

Inflammationer och de övriga problemen orsakas främst av våran livsstil, att våran kropp utsätts för saker som inflammerar den. Genom att ändra sin livsstil för att hjälpa kroppen att avgifta sig själv, minska inflammationerna samt stöttar kroppen självläkande förmåga, har erfarenheterna rullat in med mycket goda resultat där folk har både fått minskad värk, eller försvunnit nästintill helt vare sig det gäller långvarig värk, reumatism, fibromyalgi eller artros.

Erfarenheter visar att många med långvarig värk, reumatism, fibromyalgi och artros lider mer än de behöver helt i onödan.

Jag har själv haft mycket problematik i kroppen som tex extrem kronisk värk i hela kroppen, extrem huvudvärk dygnet runt, stora sömnproblem med förlamande trötthet, stora magproblem av alla dess slag m.m. i ca 10 års tid. Jag var inom traditionella sjukvården under dessa 10 år utan att få hjälp och blev bara sämre för varje år som gick,  de dömde mig att ”lära mig leva med det, för det finns inget att göra åt det”. Men genom att ändra min livsstil har jag blivit av med huvudvärken, värken i kroppen har minskat 90%+, gått från heltidssjukskriven till att bli tillräckligt bra för att komma igång och jobba igen. Så jag vet hur det är och vad du går igenom / behöver gå igenom av egen erfarenhet och kommer ge dig de verktyg som har hjälpt mig tillbaka till livet.

Jag jobbar bland annat med några olika blodprover för den som vill, kan både tas på plats, eller även enkelt själv hemma om vi har en online coaching. Dessa kan visa hur ens kost tar hand om kroppen idag, se om man har obalanser i kroppen på olika sätt som kan vara dåliga för ens hälsa och behöver åtgärdas (precis som när motorlampan lyser i bilen). Sedan jobbar vi utifrån kostförändringar, olika näringsprodukter m.m. beroende på vad för problem du vill försöka förbättra. Många har rapporterat goda erfarenheter på långvarig värk, reumatism, fibromyalgi, artros men även många andra olika hälsoproblem också. För det hjälper kroppen att balansera sig själv, minska kroniska inflammationer, och stöttar kroppens självläkande förmåga.

JUST NU: 60min Coaching lokalt eller online GRATIS (ord. 700kr) i utbyte mot din erfarenhet senare om jag vill använda den.

Vad du kommer få:

 • Hälsogenomgång, hur fungerar kroppen? Hur ser det ut i världen idag? Varför får vi många av de hälsoproblem och sjukdomar vi får idag? Första steget till ett tillfrisknande är att få förståelse hur världen påverkar oss och vad vi kan göra åt det.
 • Prata kost och vad vi bör äta, samt vad vi bör undvika för att hjälpa kroppen på sikt. 
 • Möjligheten till att göra kortare strikt program om man vill för att kick starta kroppen i rätt riktning.
 • Prata om olika näringsprodukter som kan vara viktiga på din resa tillbaka till naturligt friskare kropp.

Vad som förväntas av dig:

 • Det kommer krävas ansträngning från din sida både med en del energi, tid och pengar för vända den negativa spiralen du är i.
 • Villig att göra förändringar i din kost, kost och näring är A och O för att balansera och självläka kroppen. Desto större förändringar man är villig att göra desto bättre, men görs på den nivå man själv är villig att lägga det på.
 • Villig att hålla regelbunden kontakt med mig.
 • Tillåter mig att använda din erfarenhetshistoria senare på min hemsida m.m. som referens.

Att fylla i formuläret är ej bindande utan endast för ett kortare telefonsamtal till att börja med för lite info om dig och din situation, samt lite vad jag håller på med och har att erbjuda för att se om vi ska boka in en tid.

  Ge kroppen en chans att må bättre, vi har bara ett liv och du är värd att må så bra som möjligt!

  Tveka inte på att kontakta mig för lite mer kort info till att börja med

  OBS! Jag botar ej några sjukdomar, jag jobbar endast med att hjälpa till att balansera och stötta kroppens självläkande förmåga för att försöka lindra symptom på naturlig väg.